Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, new fourth floor roof installation after demolition of cold storage roof addition. card

Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, new fourth floor roof installation after demolition of cold storage roof addition.

PR/623/534

On display

Information

Colour transparency. Renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, exterior, fourth floor west corner. After demolition of cold storage slated roof structure addition to the west end of Block D on fourth floor, from when it was adapted as a cold store 1899, a new roof was needed which took the form of a steel portal frame. Here the first portal frame is in position. Scaffolding. Two workmen in view, centre.