Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, detail view of localised excavation of ceiling to drill 'elephant' (curved cast ironbeams) for new fixings. card

Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, detail view of localised excavation of ceiling to drill 'elephant' (curved cast ironbeams) for new fixings.

PR/623/588

On display

Information

Colour transparency. Renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, interior detail view of localised excavation of celiling to drill 'elephant' beams (the name given to the Jesse Hartley designed inverted Y-shaped curved cast iron beams) for new fixings. Upwards view to ceiling with workman partially in excavated cavity.