Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, east elevation of north west corner and north courtyard looking west towards the River Mersey.  Initial clearing of infill in north courtyard, from when adapted card

Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, east elevation of north west corner and north courtyard looking west towards the River Mersey. Initial clearing of infill in north courtyard, from when adapted

PR/623/594

On display

Information

Colour transparency. Renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, exterior view of east elevation of north west corner and north courtyard looking west towards the River Mersey. Initial clearing of infill in north courtyard, from when adapted as a cold store in 1899. Lower part of building scaffolded. Work on roof being undertaken, with workman. Note Canning Half Tide Dock, drained of water to right. Crane and plant visible, plus car.