Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, meeting of north elevation and east elevation of north west corner looking south west.  Initial clearing of infill in north courtyard, from when adapted as a co card

Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, meeting of north elevation and east elevation of north west corner looking south west. Initial clearing of infill in north courtyard, from when adapted as a co

PR/623/595

On display

Information

Colour transparency. Renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, exterior view of meeting of north elevation and east elevation of north west corner looking south west. Initial clearing of infill in north courtyard, from when adapted as a cold store in 1899. Lower part of both elevations scaffolded. Work on roof in progress. Workman in view.