Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, west elevation of north east corner, looking east.  Initial clearing of infill in north courtyard, from when adapted as a cold store in 1899. card

Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, west elevation of north east corner, looking east. Initial clearing of infill in north courtyard, from when adapted as a cold store in 1899.

PR/623/596

On display

Information

Colour transparency. Renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, exterior view of west elevation of north east corner, looking east. Initial clearing of infill in north courtyard, from when adapted as a cold store in 1899. Fully scaffolded. Work on roof in progress.