Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, original dock railway track adjacent to north west corner and north courtyard with paving being laid to the same height. card

Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, original dock railway track adjacent to north west corner and north courtyard with paving being laid to the same height.

PR/623/599

On display

Information

Colour transparency. Renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, exterior view, original dock railway track adjacent to north west corner and north courtyard looking east towards the north east corner. The tracks were not removed, with paving laid to the same height so that they remained visible. A section of the Pump House in view to top left. Skips and scaffolding in view plus conduit for removal of rubble.