Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, original dock railway track adjacent to north west corner and north courtyard with paving being laid to the same height. card

Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, original dock railway track adjacent to north west corner and north courtyard with paving being laid to the same height.

PR/623/600

On display

Information

Colour transparency. Renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, exterior view, original dock railway track adjacent to north west corner and north courtyard looking west towards the north west corner. The tracks were not removed, with paving laid to the same height so that they remained visible. Pier master's house and cooperage in view, plus workmen.