Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, colonnade, quayside on south side, looking east towards scaffolded Block E.  View of cast-iron columns showing three stages of paint finishes. card

Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, colonnade, quayside on south side, looking east towards scaffolded Block E. View of cast-iron columns showing three stages of paint finishes.

PR/623/601

On display

Information

Colour transparency. Renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, exterior view, colonnade, quayside on south side, looking east towards scaffolded Block E. View of cast-iron columns showing three stages of paint finishes; respectively, the pale grey is primed; the dark grey/black fire resistant coated and the oxidized red finished coat.