Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, south west corner and south elevation, with west end still scaffolded and restored brickwork, viewed from Block C across Albert Dock. card

Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, south west corner and south elevation, with west end still scaffolded and restored brickwork, viewed from Block C across Albert Dock.

PR/623/605

On display

Information

Colour transparency. Renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, exterior view, south west corner and south elevation, with west end still scaffolded and restored brickwork, viewed from Block C across Albert Dock. Sections of Dock Traffic Office and Block E, both scaffolded, to right. Most cast-iron columns have been primed with pale grey paint with those in the centre in oxidized red finished coat (see PR/623/601).