Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, near completed south elevation from Block E across Albert Dock. card

Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, near completed south elevation from Block E across Albert Dock.

PR/623/612

On display

Information

Colour transparency. Renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, exterior elevated view, near completed south elevation, from Block E across Albert Dock. Cast-iron columns at various stages of paint finishes, see central trio of columns from right to centre, pale grey is primed; dark grey/black is fire resistant coated and oxidized red the finished coat. Note quayside railings not yet fitted. See temporary blanks, above the centre of the arches and corners, fitted to openings for former hoist access and later replaced with windows. Cooperage is in view to the left. Signs for renovation contractor Cubitts, displayed across new roof.