Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, fourth floor after cold storage roof addition demolished and prior to installation of new roof. card

Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, fourth floor after cold storage roof addition demolished and prior to installation of new roof.

PR/623/532

On display

Information

Colour transparency. Renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, exterior, west corner after demolition of cold storage slated roof structure addition to the west end of Block D on fourth floor, from when it was adapted as a cold store 1899. A new roof was needed which took the form of a steel portal frame; view prior to portal frames being craned in. Scaffolding. A workmen in view top right.