Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, west and south elevations with North elevation still scaffolded and partial view of Block E, west elevation, still scaffolded. card

Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, west and south elevations with North elevation still scaffolded and partial view of Block E, west elevation, still scaffolded.

PR/623/621

On display

Information

Colour transparency. Renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, exterior elevated view, west and south elevations with north elevation still scaffolded and partial view of Block E, west elevation, still scaffolded, to right, likely taken from Block C, Tate Liverpool. Note temporary blanks at the corner of Block D to left, fitted to openings for former hoist access and later replaced with windows. View of cast-iron columns showing three stages of paint finishes; respectively, the pale grey is primed; the dark grey/black fire resistant coated and the oxidized red finished coat. Queen Elizabeth II Law Courts and section of chimney of Pump House, to top left. Plant and cranes in view to left.