Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, south elevation, later Merseyside Maritime Museum, with west end still scaffolded and new aluminium windows, sandstone sills and restored brickwork., viewed from Block E. card

Photograph of renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, south elevation, later Merseyside Maritime Museum, with west end still scaffolded and new aluminium windows, sandstone sills and restored brickwork., viewed from Block E.

PR/623/606

On display

Information

Colour transparency. Renovation of Albert Dock, Liverpool, Block D, later Merseyside Maritime Museum, exterior view, south elevation, with west end still scaffolded, viewed from Block E. Note new aluminium windows, sandstone sills and restored brickwork. Most cast-iron columns have been primed with pale grey paint with those in the centre in oxidized red finished coat (see PR/623/601). Workmen in view.